Printare-Online.ro

este o companie formata dintr-un colectiv tanar si perseverent, infiintata in anul 2006, ce va ofera servicii de plotare, printare, copiere, scanare orice format indoor, printuri color de mari dimensiuni.

printare-online.ro va ofera o gama ampla de servicii profesionale de plotare, multiplicare,  printare / copiere alb-negru si color, copiere A0, scanare si arhivare digitala, finisare documente, indosariere, plastifiere, perforare, capsare. Avem un centru de printare unde oferim servicii de plotare, scanare color si copiere A0 pentru formate de dimensiuni mari. Realizam postere personalizate la cererea clientilor de o calitate exceptionala.

Cine suntem

O echipa tanara si motivata va sta la dispozitie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. Calitatea serviciilor este garantata seriozitatea si profesionalismul echipei in furnizarea acestui tip de servicii. Oferim imprimari de calitate pe meteriale si cerneluri de calitate. Echipamentele moderne de printare permit rezolutii ridicate. Serviciile de scanare color si copiere color pastreaza expresivitatea documentelor. Tehnologia de ultima generatie are viteza de lucru ridicata ceea ce duce la reducerea timpului de executie a lucrarii. Stim ca pentru dumneavoastra timpul este pretios de aceea primim comenzi pe e-mail, FTP sau orice suport digital: CD, DVD, memorii portabile.

Cu ce va putem ajuta

Printuri de mari si mici dimensiuni
Scanari si copieri planuri
Personalizari diverse produse
Produse publicitare : banere, flyere si multe altele
Tablouri Canvas de inalta calitate
Shop
0 Cos
Whatsapp